Ambitie

Later Is Allang Begonnen is de verwezenlijking van een eindeloze interesse, fascinatie in mensen en gedrag en de behoefte mijn talent en kennis in te zetten om mensen en organisaties verder te brengen in hun ontwikkeling.
Geïnspireerd door de gelijknamige songtitel van Klein Orkest, richt ik mij als oprichter van Later Is Allang Begonnen voornamelijk op het ontwikkelen van professionals. Mijn ambitie is om mensen in contact te brengen met hun talenten en drijfveren om op deze manier te ervaren hoe het is om vanuit kracht en authenticiteit te leven en te werken. Dit brengt rust, geluk en focus. Praktische wijsheid is dan ook een kernbegrip in mijn werk en leven. En dat sluit aan bij de ambitie van dit bedrijf, want waarom zou je zaken voor je uit schuiven, terwijl je er nu al mee aan de slag kunt? Later is immers allang begonnen!

Werkwijze

Mijn naam is Heleen Draijer. Ik heb grote interesse in ontwikkeling van mensen en organisaties. Dit geef ik vorm door mijn werk als coach, talentmanager, procesbegeleider en als ondernemer. Ik werk vanuit een open houding. Bij mij geen zweverige zaken, wel een veilige omgeving waarbij ik faciliteer door een combinatie van vragen, theorie, oefeningen, humor en mensgerichte confrontatie. Ik werk veelal samen met andere professionals.

Kennis & Ervaring

Al geruime tijd houd ik mij bezig met het functioneren, leren en ontwikkelen van mensen in organisaties. Eerst als extern organisatieadviseur bij Berenschot op het gebied van Management Development en vervolgens als beleidsadviseur bij het UMC Utrecht. In 2010 heb ik mijn passie voor ontwikkelen van individuen, teams en organisaties verder vormgegeven in mijn eigen bedrijf. Hierbij komen mijn werkervaring en achtergrond als communicatiedeskundige, bestuurskundige, sociaal psycholoog en erkend coach goed van pas. Ik werk voor diverse grote en kleinere organisaties.

Opdrachten 

Voorbeelden van organisaties waar Later Is Allang Begonnen voor werkt:

AEF logo     arcadis-logo        fb logo      heineken-logo2     logosn